TV-innspilling med tursjefen

Rolf Svendsen brenner, i likhet med undertegnede, for friluftsliv. Så hva var vel mer naturlig enn å spille inn denne ukens helgesending med ham som gjest ute i det fri?

Valget av lokasjon var enkelt. På et berg ved mektige Vigdarvatnet i Sveio. Til tross for at avtalen ble booket allerede mandag, traff vi blinkskudd med tanke på været. Blandingsskogen på nordsiden av vannet fant det derfor naturlig å speile seg i den kalde overflaten, og ga oss ei ramme for innspillingen vi knapt hadde turt å drømme om.

clip-12
Ei fin ramme for felles interesser. Foto: Vidar Bendiksen

Når den avtroppende sjefen for Haugesund Turistforening prater om det han liker aller best, er det fint å sitte og høre på. Jeg kjenner meg igjen i iveren etter å åpne øynene til stadig flere for den fantastiske naturen vi er omgitt av. Hans posisjon de siste 16 årene har gjort ham i stand til nettopp det, noe vi kan se igjen i bruken av Byheiene, Olalia og Utsira.

Det ble en god dag på jobb for oss begge. Ingen av oss er ukjent med at arbeidsdagen innebærer altfor mange timer ved tastaturet, så en fredag i det fri var utvilsomt måten å møte helga på.

Resultatet av innspillingen ser du på TV Haugaland lørdag morgen klokken 09.00.

Takk for trivelig tur, Rolf!

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s