I gang med årets trening – det trengs!

Endelig fikk vi samlet oss til en runde med leirdueskyting i Nedre Vats. Hverken Mikal, Christina, Lene eller meg selv har skutt siden jaktsesongen, så det var virkelig på høy tid.

Om småviltsesongen ikke akkurat er like om hjørnet, så går månedene fram mot august fort. Vi kjenner derfor på et behov for å trene skyteteknikken idet vi setter kursen mot gården vi er så heldige å få benytte.

Det er en nydelig dag, så den klassiske jegerutrustningen blir liggende igjen hjemme.

DSC02925.JPG
Christina sender ut duer for Lene.

Det er umåtelig godt å være i gang igjen, men vi får tidlig erfare hva noen måneder uten skyting har å si for ferdighetene. Med unntak av Mikal, blir det en overvekt av bomskudd på oss alle. Men så er det jo nettopp derfor vi er her. For å bli bedre.

DSC02931.JPG
Den trofaste hagla mi.

Utover selve treffsikkerheten, er undertegnede rusten også på andre områder. Skuldera får virkelig gjennomgå, og neste morgen er den rimelig øm. Heldigvis er det som med fingre og gitarspilling – jo mer man øver, desto mer herda blir de.

Én ting er sikkert: Det er en herlig gjeng jeg er så heldig å få trene med. Så får vi håpe vi klarer å opprettholde frekvensen fram mot startskuddet for jaktsesongen.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s